Συχνές Ερωτήσεις

Για να αγοράσετε SMS μέσα από το Admin Panel πηγαίνεται στο Αγορά credits και καταχωρήστε μία Νέα Παραγγελία, εκεί μπορείτε να επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε μέσω Paypal (Paypal account, Debit Cart, Credit Cart), είτε μπορείτε να επιλέξετε τραπεζική κατάθεση. Για να πιστωθούν τα credit θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Από το Admin Panel μεταβείτε στην ενότητα Μηνύματα και επιλέξτε Απλό Μήνυμα για να στείλετε σε έναν αποστολέα, είτε Μαζικό Μήνυμα για να στείλετε μήνυμα σε μία ομάδα επαφών.

Αποστολέας ορίζεται το όνομα που θα εμφανιστεί στον παραλήπτη του μηνύματος. Μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε, μεγέθους 11 χαρακτήρων και να είναι γραμμένο με λατινικά γράμματα.

Μπορείτε πολύ εύκολα να οργανώσετε τις επαφές σας. Στην ενότητα Τηλεφωνικός Κατάλογος δημιουργήστε μία Νέα Ομάδα και στην συνέχεια Εισάγετε τις επαφές που θέλετε είτε χειροκίνητα είτε μέσω αρχείου Excel.

Αναφορές παράδοσης είναι οι αναφορές για την κατάσταση του κάθε μηνύματος που έχετε στείλει. Μέσα από την ενότητα Ιστορικό μπορείτε να δείτε την λίστα με τις αποστολές σας και να ενημερωθείτε για το ποιοι και πόσοι παρέλαβαν τα μηνύματα που στείλατε.

Από την ενότητα Στατιστικά μπορείτε να ενημερωθείτε εύκολα για τις πετυχημένες παραδόσεις σας, για τα μηνύματα που βρίσκονται σε αναμονή και για πόσα απέτυχαν ανά ημερομηνία αποστολής.

Ξεκινήστε ΤΩΡΑ.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία μας